Keukens

Een nieuwe droomkeuken 

Wil jij een volledig nieuwe keuken?
Bij ons kan je terecht voor kwaliteitsvolle keukens op maat.
Wij realiseren voor jou een totaalconcept. Hierbij leggen de de nadruk kwaliteit, flexibiliteit, vakmanschap en een uitzonderlijke service.
Door het gebruik van zeer hoogstaande materialen, maar ook de flexibele keuze uit wel bijna alle mogelijke merken van toestellen realiseren wij keukens voor ieders budget.

Kortom bij keukens VDesign zit je goed als het nu gaat om een nieuwe keuken of een renovatie.

Hoe wij jouw droomkeuken bouwen
Op onze eerste afspraak luisteren we naar jouw behoefte. Welke stijl vind je mooi? Welk keukenblad wil je? Wat is jouw budget? Binnen de 2 weken nodigen we jou dan uit voor een tweede gesprek. We tonen jouw keuken dan in 3D op groot scherm.
Wil je nog iets aangepast zien? Dan doen we dat direct. Daarna hoeven we enkel nog maar te beslissen wanneer je jouw droomkeuken mogen komen plaatsen.

Keukenrenovatie

Wil jij je bestaande keuken nieuw leven inblazen met nieuwe keukendeuren, werkblad, toestellen?
Of wil je de bestaande opstelling aanpassen voor extra opbergruimte, ….?
Het kan allemaal bij keukens VDesign.
Tijdens een afspraak brengen wij je huidige keuken en opstelling in kaart en bespreken we de aanpassingen die je wil. Daarnaast bespreken we de stijlen die je mooi vindt en het budget.
Binnen de 2 weken nodigen we jou dan uit voor een tweede gesprek. We tonen jouw gerenoveerde keuken dan in 3D op groot scherm.

Wil je nog iets aangepast zien? Dan doen we dat direct. Daarna hoeven we enkel nog maar te beslissen wanneer je jouw droomkeuken mogen komen plaatsen.

Ben je geïnteresseerd in een offerte of meer informatie ? Aarzel dan niet om ons te contacteren !